Köseler İlkokulu

Telefon : 0274 636 82 44 (5366283353 )
WEB https://tavsanlikoseler.meb.k12.tr
Adres : KÖSELER KÖYÜ KÖSELER KÜME EVLERİ KÖSELER ILKOKULU BLOK NO: 186 TAVŞANLI / KÜTAHYA
VİZYON : 1. Yarınlarından emin, 2. Geleceğe güvenle bakan 3. Hep yeni ufuklar peşinde koşan 4. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul eden 5. Okulun istek ve güler yüzlü çalışan öğretmenlerin eşliğinde “önce insan” anlayışından yola çıkarak hazırlanan bir okul olmaktır.
MİSYON : 1. Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, 2. Yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye, 3. Elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak 4. Yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak, 5. Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Lojman : Okul lojmanı okul bahçesinin içinde tek katlı bir binadan oluşmaktadır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : KÖSELER KÖYÜ TAVŞANLI/KÜTAHYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 33 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :